Cégünkről

A GT Solar Kft 2011-ben alapult kezdetben egy webáruházzal, majd később megnyílt egy másik is. Hamarosan a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a pálinkafőzők értékesítésében. A kezdetek óta több mint 5000 online vásárlónk volt, és számuk évről évre gyarapszik. De nem csak online áruházként értékesít, Csak kipróbált , már bizonyított termékeket értékesítünk, így biztos nem nyúl mellé. Ezen felül jelentős mennyiségű napelemes rendszert készítenek, az ország számos pontjain vannak évek óta jól működő napelemes munkáik.

Cégen belül van a Magyar Mérnöki Kamaránál regisztrált, felelős műszaki vezetőnk, és felelős műszaki ellenőrünk, épületvillamosság területén rendelkezik tervező jogosultsággal, és V274 villámvédelmi létesítés jogosultsággal. 

Fontos a szakmai fejlődés, így munkatársaink mindig a maximumot nyújtják. Egy kézen belül regisztrált villanyszerelői munkálatok végzését is vállaljuk, E.ON, ELMŰ, ÉMÁSZ, vagy akár DÉMÁSZ területen. 

Megrendelőink számára teljes körű szolgáltatásunk a Fronius inverterek szervizelésével záródik, ugyanis a gyárnak nem csak a hivatalos, és szerződött telepítői vagyunk hanem a gyári garanciális képviselete, így garancia időn belül, de azon kívül is tudunk segíteni. Az elromlott invertert tudjuk javítani.
 

Munkáikat nagy szakértelemmel végzik, külön odafigyelve minden apró részletre.

Miért érdemes nálunk vásárolni?
  • Minőségi csak kipróbált terméket kínálnak.
  • Állandó szakértői segítséget nyújtanak.
  • A termékeket készleten tartják
  • A csomagot a lehető leghamarabb feladják
  • A folyamatos akciókkal mindig a legjobb árat nyújtják


Bemutató legelső oldalunkat, melyek napelemekkel és napkollektorokkal valamint energiamegtakarítással foglalkozik itt érhetik el.

Látogassa meg a Napelemnet.hu webüzletet a ShopManian